Wednesday, September 16, 2009

CL Grup Maçları #2

*İzlediğim kadarıyla bugün de TV başında CL havasına giremedik.İlk hafta kısır geçti.
*E Grubu'nda CL'nin en zayıf takımlarından Debreceni, Anfield Road'daydı.Ama beklendiği gibi fark olmadı.1-0 ile ayrıldılar.Grubun diğer maçında yine evsahibi 1-0 kazandı.Lyon, Gilardino'nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Fiorentina'yı geçti.Fiorentina gole kadar iyi dayanmışa benziyor.
*F Grubu haftanın en çok beklenen maçına sahne oldu ama o maçtan gol bile çıkmadı.Guardiola ile Mourinho, Eto'o ile İbrahimovic, Barca ile İnter yenişemedi.Barcelona yine doludizgin gidecek gibi görünüyor.Grupta 3.'lük mücadelesi yapacak 2 soğuk ülke temsilcisi karşılaştı Kiev'de.Evsahibi D.Kiev maçı 3-1 kazanıp rakibine karşı iyi bir avantaj sağladı.Geiye düştükleri maçı son 20 dakikada çevirmişler.Ayrıca Gökdeniz'de Rubin Kazan'da 90 dakika oynamış.
*CL'de mi yoksa Avrupa Ligi'nde mi olduğu belli olmayan G Grubu'da da ligin zayıf takımlarından Unirea karşısında Sevilla 2-0 kazandı.Beklenenden az bir skor sayılabilir.Debreceni gibi onlar için de korkulacak sonuçlar çıkmadı.Diğer maçta da G.Rangers, Stuttgart deplasmanından puan çıkarmayı başardı.
*H Grubu'nda ise gecenin en ilginç maçı oynandı belki de.Belçika'da Liege deplasmanında 5 dakikada 2-0 geriye düşen Arsenal maçı 3-2'ye çevirmeyi başardı.Bu maç öncesi teknik direktörünü kovan ve şimdi de takımın başına Zico'yu getiren Olympiakos ise Van Gaal sonrası irtifa kaybeden AZ Alkmaar'ı 1-0 ile geçti.
*İlk maç haftası sonunda tabloya bakılırsa henüz güç dengeleri tam oturmamışa benziyor.Bundan sornaki maçlar da iyi geçecektir.Bu hafta takımlar birbirlerini tartmış oldular.

No comments:

Post a Comment